Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Om fm-bibelskolen

Trykk her for søknadsskjema.
 

FM-Bibelskole står for "følg meg-bibelskole." Dette er bibelskolen for deg som ønsker å tjene Herren med de gaver, talenter og kall som Gud har gitt deg. Ved at du studerer hos oss, vil du kunne oppdage kallet ditt, og bli utrustet til det Gud har kalt deg til.

Ta kontakt med oss på  tlf. 32211314/32211300 for brosjyre og skjema eller kontakt oss via kontaktskjemaet om dette er noe du kan tenke deg. Under vil du finne ut hva vi legger vekt på i programmet for fm-bibelskolen.
 

Hva innebærer skoleåret?

Åndelig / teoretisk: Daglig bønn og bibelundervisning som gjør deg istand til tjeneste.           

Praktisk: Kunnskap som blir omsatt til handling.

 
Områder du vil ta del i:

 • TV Visjon Norge er den første kristne 24 timers TV-kanalen i Norge, og er blitt et av de mektigste evangeliserings-redskapene i Skandinavia. Vi sender til hele Norden og flere europeiske land, og har en tverrkirkelig profil. Hver dag ber vi med mennesker til frelse og helbredelse. I den praktiske delen på FM, kan du velge TV. Du vil lære om hva som foregår i et studio, både foran og bak kamera og ta del i ulike arbeidsoppgaver.
 • Visjon Norges bønnesenter har fokus og bønn for vekkelse i Norge og Skandinavia og Visjon Norges virksomhet. Som elev kan du aktivt delta i bønnesenterets arbeid. 
   
 • Callsenteret er en viktig del av av vår virksomhet, enten det gjelder under programmet Studio direkte, eller oppringing til våre partnere på dagtid. Som elev vil du bli delaktig i dette.
 • En av oppgavene er å hjelpe til på vårt nødhjelps-lager med sortering, pressing og pakking av klær med mere. Vi driver med et omfattende nødhjelpsarbeid i ulike land.
 • Administrasjonsarbeid og diverse praktisk arbeid på Visjon Norge og Visjon Gjestegård er også endel av det praktiske arbeidet på skolen.
 • På Visjon gjestegård er det en barnehage. Du kan være en av dem som har ditt praktiske arbeid der.

 
Hvem kan delta?

  FM-programmet retter seg mot alle! Unge og gamle, kvinner og menn, som har et ønske om å bli en etterfølger av Jesus og se at Guds rike utbrer seg i Skandinavia og i hele verden. 
  Fordi vi bygger på Bibelen, anser vi det som elementært at deltakerne på bibelskolen avholder seg fra alkohol og rusmisbruk. Vi forventer også at deltakerne lever og oppfører seg som gode kristne og tar del i alle aktivitetene i FM-programmet.

Skolen er lagt opp med hovedsaklig en teoretisk del før lunsj og ulike praktiske oppgaver på ettermiddagen. Under konferanser o.l kan undervisning endres til kveldstid.


Menighet

Visjonskirken er menigheten i vår virksomhet. Dette blir din menighet så lenge du er elev, om du ikke har tilknytning til annen menighet i nærområdet. 

Evangeliseringsarbeidet med konseptet «Gud i din by» blir lagt stor vekt på i ulike sammenhenger. Det kan være i forbindelse med konferanser både på turer og i nærmiljøet.

I vårsemesteret vil det bli en misjons-tur til et av de landene VBC har sitt nødhjelpsarbeide i. 


Trykk her for søknadsskjema.
Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder