Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter  |  Om oss  |  Kontakt oss

Tore Kransberg ønsker velkommen til evangelisering på gata i Sverige!

 

Det svenske materiellet kan du laste ned og kikke på her!

Klar for storsatsing i Sverige!
24.11.2010

Tore Kransberg er klar for storsatsing i Sverige. 

 

Når konferansen med Rodney Howard-Browne og Eric Gonyon smeller i gang på fredag, er Tore Kransberg klar for å spre det glade budskapet på gata i Sverige.

 

– Vi har fått hjelp av Runo og Kristina Strömmare til å oversette materiellet vårt til svansk, forteller han et par dager før alt braker løs. 

– Vi har trykket opp to tusen eksemplarer av både Scripet, spørreundersøkelsen og oppfølgingsheftet!

 

Alle som tar imot Jesus på gata, får med seg et gratis hefte som er skrevet av Tore selv. Velkommen til et nytt liv! heter det, og fokuserer på de aller første, enkle skrittene en nyfrelst bør ta for å bli trygg i troen og bli en del av Guds meninghet.

 

Tore og de han har med seg ut opplever en veldig åpenhet for evangeliet, og flere titalls mennesker tar imot Jesus hver gang de er ute. Nå er det altså området rundt Göteborg som står for tur. Evangeliseringen vil pågå hver dag fra og med fredag og en full uke fram.

 

Tore ønsker alle hjertelig velkommen:

–  Det blir først undervisning fra ti til halv tolv, og så går vi ut i gatene etterpå. Åpenheten for evangeliet er overraskende stor. Alt vi trenger å gjøre er å gå ut å forkynne evangeliet, så vil mennesker ta imot Jesus. 

– Bli med og hjelp oss du også!

Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder