Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

Visualiserte: Jan Hanvold var flink til å visualisere budskapet sitt. Her er han sammen med Geir Apold (t.h) og Kalven Klein. 

Jan Hanvold: - Ordet holder meg på sporet
09.08.2012

Jan Hanvold holdt en underholdende, morsom, kreativ og visualiserende tale på torsdagens kveldsmøte. 


Men først og fremst var budskapet klart; «Hva har du fokus på». 


- Når vi fokuserer på prøvelsene og trengslene, skaper det ofte bekymring og frykt, og vi mister perspektivet. Det blir som i tyrefekting. Når oksen slippes løs, fokuserer den på det røde teppet matadoren vifter med. Han gir all oppmerksomhet til det, og blir stukket gang på gang av matadorens piler. Han blir sintere og sintere på den røde kluten, og angriper den isteden for den som påfører han disse lidelsene, matadoren, sier Hanvold før han fortsetter:


- Slik er det ofte med oss også. Vi fokuserer på mennesker og synlige trengsler og prøvelser, isteden for den djevelen som står bak all djevelskapen, sa Hanvold mens matador (Geir Apold) og oksen (ukjent) visualiserte det hele på scenen. 

 

SE BILDER FRA MØTET HER

 

 

Må renses

 

Og med alle prøvelser et menneske blir utsatt for, var Hanvold klar på én ting. 


- Jeg ble frelst i september 1972. Hva er det som har bevart meg siden det? Jo det er ordet. Det er Jesu Kristi blod vi må ha. Vi må renses med det hele tiden, for viss ikke det skjer, blir vi forurenset, sier Hanvold. 

 

Les også: Waller-familien henter over 300 frivillige


Grivas Musisi er hovedtaler både fredag, og på konferansens siste møte søndags kveld. Lørdag er det Jørn Strand som er hovedtaler på kveldsmøtet. 


Publikum: Publikum storkoste seg med Jan Hanvolds tale.
Matadoren og oksen: Geir Apold og Kalven Klein visualiserte Jan Hanvolds tale.Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder