Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

Kraftåpning: Jørn Strand (t.v) og Jan Hanvold stelte i stand en levende åpning for Sommerkonferansen 2012. 

Sprell levende start på Sommerkonferansen
06.08.2012

Sommerkonferansen åpnet med en forfriskende Jørn Strand på talerstolen, herlig lovsang fra Waller-familien og sterk forbønn av Biskop Grivas Musisi. 


Mange hadde tatt turen til Visjon Norges Studio 2 for å overvære sommerkonferansens Kick off søndag kveld. Både de i salen og tv-seerne ble servert mange «evangeliske kraftsalver», som Jørn Strand selv kaller dem. 


Amanda King som mange kjenner fra barne-tv, og hennes venninne Gerd Floden var to av tilhørerne i salen. 


- Halleluja, det går ikke ann å si noe annet. Pris Herren for han er god, sier Amanda King spontant til visjonnorge.com før hun fortsetter:


- For et dynamittmøte dette var. Du kjenner at du virkelig lever når Jørn Strand taler. Du kjenner det helt ut til fingerspissene. Du vet, Gud har humor, og humoren til Jørn Strand gjør at man bare bryter ut i latter. Det er herlig, og du kjenner en befrielse når du bryter ut i latter på den måten, sier King. 


Les også: Bli med guidet busstur i Hans Nielsen Hauges fotspor


Hun hadde tatt med venninnen Gerd Floden, som for andre gang var på et møte med Visjon Norge. 


- Det var veldig flott. Når Jørn Strand taler gjør han det så levende. Han er så ekte og klar. Du kjenner at dette ikke bare er noe han lirer av seg. Det er sant, sier Gerd Floden som kommer helt fra Luxembourg hvor hun har bodd i 17 år.Introduserte hovedgjestene


På møtet ble vi bedre kjent med sommerkonferansens hovedgjester. Mellom annet storfamilien Waller som teller til sammen 15 personer (to av familien er i Amerika) som Jan Hanvold med glimt i øyet presenterte. 


- Vi er så glade for å ha familien Waller her. Vi vet at det fødes for få barn i landet vårt. Da bør i alle fall vi kristne gjøre noe med det. Se på Tommy og Sherri Waller. De har fått 11 barn, sa Hanvold velmenende, men til god latter i salen. 


Les også: Sommerkonferansen med festdager for barna også


På slutten av møtet ble biskop Grivas Musisi presentert. Han har sett Herren gjøre store under i sitt eget hjemland, og har vært en viktig og god lærer for dagens mange forkynnere i Uganda. Han kommer med et stort ønske om reformasjon og fornying av Norge og skandinavias menigheter. 


- Jeg tror menigheten trenger reformasjon. Jeg vil tale mye om den prisen vi må betale for å komme tilbake til orginalen menigheten egentlig skal være i. Jeg tror sterkt at Guds vilje og mening skal komme tilbake i kirken. Menighetene skal ha mange av Jørn Strands kaliber, sier biskop Musisi. 

 

Etter introduksjonen ledet biskopen salen i forbønn. Rundt 30 personer kom frem og fikk et sterkt og helbredende møte med Herren. 


Storfornøyde: Amanda King (t.v) og Gerd Floden storkoste seg på Sommerkonferansens Kick off.
Sang: Familien Waller stod for sang og musikk.
I slag: Jørn Strand var i slaget.
Delte: Jørn Strand tok med brødet som illustrasjon og bekjennelse.Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder