Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

Velkommen: Jan Hanvold ønsker velkommen til årets Sommerkonferanse i Studio 2. 

Hanvold ønsker velkommen til Sommerkonferansen
30.07.2012

Fra 5. - 12. august er Sommerkonferansen på Visjon Norge i gang. Jan Hanvold ser frem til mange spennende dager. 


- Jeg vil ønske alle velkommen til Sommerkonferansen på Visjon Norge i Drammen. Det blir spennende dager hvor vi får besøk av Biskop Grivas Musisi. Han er sterk i både bønn og helbredelsestjeneste, sier redaktør og styreleder i Visjon Norge, Jan Hanvold. 


Utenom dette vil gjester som Jørn Strand være på plass. Finn Jarle Sæle og kona Anita kommer, og ikke minst Amerikanske Sherri og Tommy Waller med familie tar turen til Norge og Drammen. 


- Jørn Strand skal ha kick off på søndag og formiddagsmøte tirsdag 7. august, og vi vil ha barnemøter hos oss både på formiddag- og kveldsmøtene, forteller Hanvold. 


Les også: Kick off Sommerkonferansen 2012 med Jørn Strand.


Ekteparet Waller, arbeider sammen med sine 11 barn for å bryte ned murene mellom jøder og kristne i USA og Israel. Israel er også viktig for Biskop Grivas Musisi fra Uganda. Han er Herrens tjener som ser Gud gjøre mektige gjerninger i sitt land. 


Gjester: Sherri og Tommy Waller med familie gjester Sommerkonferansen
Gjest: Biskop Grivas Musisi fra Uganda er også gjest på Sommerkonferansen 2012Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder