Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter  |  Om oss  |  Kontakt oss

Evangelisering i Kristiansand: Visjon Norge sammen med "Gud i din by!" i Kristiansand evangeliserte i sørlandsbyens gater lørdag. Totalt var det 102 som bad frelsesbønnen. 

24.006 - bedt frelsesbønnen
05.06.2012

Sist helg avsluttet Brandon Spikers sitt seks måneders lange Norgesbesøk med tre sterke vekkelsesmøter i Kristiansand, i tillegg var "Gud i din by" ute å evangeliserte i sørlandsbyens gater

 


Nå har totalt 24.006 personer bedt frelsesbønnen. Lørdag formiddag var Visjon Norge sammen med «Gud i din by!»-teamet i Kristiansands gater for å evangelisere. Det var utrolig oppmuntrende å se over 30 personer stille opp på evangeliseringsskolen i forkant av evangeliseringen. Visjon Norge hadde med seg standutstyret og rigget seg opp midt i Marken. Øyvind Kaasa, hovedpersonen bak etableringen av «Gud i din by!» i Kristiansand synes det ble en flott dag i sørlandsbyens gater. 


- Det var en fantastisk flott dag, med fint vær og masse folk i gatene. Med god hjelp fra Drammen fikk vi markert oss godt i bybildet, sier Kaasa og fortsetter. 


- Vi fikk mange klapp på skulderen fra kristne forbipasserende. Det at vi hadde en ordentlig stand gjorde at man med enda større stolthet kunne berette budskapet, sier Kaasa fornøyd. 


Blant musikk, korps og yrende folkeliv  ble mennesker nådd med de gode nyhetene om Jesus. På standen ble spørreskjema brukt, mens ute i gatene gikk de med scriptet. 


Trykk her for å få scriptet på din smarttelefon


Og resultatene uteble ikke. Det var 102 mennesker som bad frelsesbønnen i sørlandsbyen denne dagen. Totalt har hele 24.006 personer bedt frelsesbønnen via TV Visjon Norge, Gud i din by! og Visjon Norges misjonsengasjement!

 

Spikers siste møter

Mange var kommet for å oppleve Den Hellige Ånds salvelse i Brandon Spikers siste møter her i Norge. De fleste hadde fulgt møtene som har blitt sendt fra Drammen på TV Visjon Norge. Nå ville de oppleve noe selv.


Budskapet Brandon kom med i Januar var at Gud ville vekke gamle drømmer til live igjen. Noe som også ble fokus denne siste helgen. For Margun Skjevik, som jobber i Visjon Norge ble denne helgen en oppfyllelse av en slik drøm som var vekt opp til live igjen. Sammen med Jeff Edvards var hun og alle barna med under lovsangen i møtene.


Spesielt siste kvelden var sterk for mange. Brandon delte sitt personlige vitnesbyrd, om hvordan han hadde møtt Jesus når han var som lengst nede. Guds hånd er ikke for kort til å frelse. Han strekker seg ned til oss når vi gjerne er på det dypeste, og løfter oss opp igjen. Mange kom løpende fram til alteret og knelte ned og ropet ut sin nød til Gud. Resultatet ble frihet og gjennopprettelse.

 

All ære til Gud!

 

Les flere nyheter fra Gud i din by her


Fornøyde: Øyvind Kaasa (t.v) hans kone Liv Kaasa og ungdomspastor i Visjonskirken / TV Visjon Norge AS, Tore Kransberg
Telt: Midt i Kristiansand sentrum
Siste: Brandon Spikers avsluttet sitt seks måneders lange Norgesbesøk denne helgen.Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder