Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter

BILDE: Martin Stallemo (venstre) fikk et sterkt møte med Den Hellige Ånd under Spiker-konferansen, dessuten var han også en viktig brikke i teamet som fikk be med 65 mennesker til frelse.

Gjennombrudd i Stavanger
14.05.2012


Det har vært sterke møter under helgens Spiker-kampanje i Stavanger, og på gata har 65 personer bekjent Jesus Kristus som Herre og Frelser.

 

Fra 10.-12. mai har det vært omfattende møtevirksomhet i Stavanger. Brandon Spiker med team har sørget for livs-forvandlende møter gjennomsyret av Guds nærvær. 

 

En av dem som opplevde et spesielt sterkt møte med Den Hellige Ånd var Martin Stallemo, som til daglig er engasjert i Gud i din by, Kristiansand. For anledningen hadde han tatt turen til Stavanger for å få med seg Spiker-konferansen, samt være med ut på gate-evangeliseringen. 

Slik karakteriserer han Stavanger-oppholdet.

 

- Avsluttet en kjempeherlig møteserie i Stavanger, og i kveld endte det med eksplosjon. Den Hellige Ånd kom sånn plutselig over meg, og det er lenge siden jeg har møtt Den Hellige Ånd så sterkt! Livsforandrende, forteller Martin Stallemo.

 

Stort Gud i din by-engasjement.

 

Gud i din by har kjørt en storoffensiv i Stavangers gater. Fra fredag til lørdag har det vært evangeliserings-skole før teamet har tatt turen ut på misjonsmarken, og resultatene har ikke latt vente på seg.

 

Den første dagen på gata fikk teamet bedt med 27 mennesker til frelse. 

Dagen etter var ikke noe dårligere.

 

- Det var nok en herlig formiddag i Stavanger. 18 personer var med ut, og vi fikk be med 38 personer. All ære til Gud, forteller en begeistret Tore Kransberg som gleder seg over at Gud i din by for alvor begynner å innta land i Stavanger-området.


BILDE: Mange fikk et mektig møte med Herren under Spiker-konferansen sist helg.Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder