Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter  |  Om oss  |  Kontakt oss

Tore Kransberg i Gud i din by!

Noe nytt på gang i Norge!
05.07.2010

Noe nytt har skjedd i Norge når 513 blir frelst på gata i løpet av 5 dager i Oslo.

 

- Mobiliseringen for evangeliet i Oslo som varte fra 25 til 30. juni ble meget vellykket forteller leder for "Gud i Din by!" Tore Kransberg.

 

- Vi har mange som har blitt møtt sterkt av Gud under møtene som Rodney Howard Browne har hatt i Norge. Men det har heldigvis resultert i mer enn bare en børøring. Det har blitt forkynt om og om igjen at hensikten med kraften er at vi skal være vitner! 

 

Tore forteller at de har i over 1 år hatt med folk ut på gata for å vitne, Spørreskjema er det vi har brukt mest. Men etter undervisningen med Eric Gonyon og etter å ha prøvd Scriptet, så er det dette vi vil bruke mer framover. Begge delene fungerer, men det er så utrolig herlig å be frelsesbønnen sammen med noen som gjentar etter deg. Det treffer dypere på en måte.

 

- 235 personer ble med ut på gata for å vitne disse dagene. Vi var fra 40 til 55 personer hver dag i ulike aldre. Tror den yngste var 9 år, og de eldste spurte vi ikke. Historiene fra de som var ute å vitnet for første gang er mange. DET FUNGERER! Dette resulterer i gjennombrudd i eget liv. Man blir et frimodig vitne om Jesus. Mange har fått be med noen til frelse for første gang i sitt liv. Og det blir garantert ikke siste. Mange fikk be med 5 og opptil 11 personer i løpet av 2 timer på gata. 

 

- Det handler ikke om metoden understrekter Tore Kransberg, - men etter en berøring av Den Hellige Ånd, så fungerer metoden også!

 

Scriptet ligger ute for nedlastning på www.gudidinby.no. Be om at Gud skal fylle deg med sin kraft, med Den Hellige Ånd, og så går du ut og bruker Scriptet. 

 

- Vi håper så mange som mulig vil være med videre framover også i de ulike byene. Gi oss beskjed om hva som skjer, sier evangeliseringslederen som håper at ilden skal spres over hele Norge.

 

Send gjerne rapporter om hva som skjer til post@gudidinby.no eller SMS til nr. 922 78 022. 

 

Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder