Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Nyheter  |  Om oss  |  Kontakt oss

Daniel fra Visjon Norges evnageliseringsteam ber på gata i Bergen.

Gud i din by-ballonger og scriptet er viktig
11.08.2011

Gud i din by-ballonger kan være en fin døråpner for å få kontakt med folk. Og deretter bruker man det velkjente scriptet. - Det er jo så mange i dag som ber folk om å svare på en del enkle sprøsmål på gata. Så sånn sett er ikke scriptet vi presenterer ukjent i bybildet. Har du ballonger å gi til barna i tillegg, er ikke det noen dårlig døråpner for å komme i kontakt med folk, sier Tore Kransberg.

 

Han forteller om en av de som var med på evangeliseringen i dag som endte opp med å be frelsesbønn både med mor og hennes to barn etter at man hadde gått igjennom scriptet.

 

Etter tre dagers evangelisering har tilsammen 262 perosner bedt frelsesbønn med teammedlemmene fra Visjon Norge og de lokale kreftene som har stilt opp for "å gå ut", som det står om i Bibelen.

 

- Noen har vært med en gang, mens andre har vært med flere ganger i kommunikasjonen med lokalbefolkningen. De kommer begeistret tilbake til oss. Det er en fantastisk følelse å ha fortalt folk om Jesus på gata i Bergen, og i neste instans bedt frelsebønn med folk, sier Tore Kransberg.

 

Evangeliseringsteamet i Bergen samles i Forum Scene både fredag og lørdag kl. 10.00.

Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder