Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
Slik blir du frelst

Du har sikkert hørt om Ham, tenkt på Ham og kanskje bedt til Ham i ulike situasjoner. Alle religioner og i alle samfunn hører man om Gud. Men hvem er Han?


Gud er Universets skaper, Han har skapt alt du kan se rundt deg. Fra de store tingene som jordkloden vi bor på, til de minste blomster og innsekter som du kan se. Og Han har skapt deg!  

 

Her kan du se en video om hvordan du kan blir frelst, og bli en kristen: 

 

 

 

Om du vil ta imot den gaven som Gud har til deg i dag, si dette høyt med munnen din:    

 

"Kjære Herre Jesus, kom inn i mitt hjerte. Tilgi meg mine synder. Gjør meg ren og sett meg fri. Jesus, takk for at du døde for meg. Jeg tror at du har stått opp fra de døde, og at du en dag kommer tilbake. Fyll meg med Din Hellige Ånd. Gi meg en iver etter å vinne sjeler, en sult etter Gud, og frimodighet til å fortelle andre om Jesus. Jeg er frelst, jeg er født på nytt, jeg er tilgitt og jeg er på vei til Himmelen, for jeg har tatt imot Jesus i mitt hjerte".      


Hvis du mente det du sa, er alle dine synder nå tilgitt, og du er blitt en del av Guds familie. Husk alltid å gå til Herren og ikke fra Ham, for Han elsker deg og har en vidunderlig plan for ditt liv.        


Ta gjerne kontakt, hvis du ønsker noen å snakke med!      


Telefon 32 21 13 00  

                                                                                                                                  
Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder