Markedsundersøkelse
Visjon Norge gjennomfører i disse dager en markedsundersøkelse for å kartlegge litt av våre seeres inntrykk av innold og programutvalg.
Undersøkelsen vil hjelpe oss til å forbedre innholdet i alt vi gjør.

Vi håper du tar deg tid til å svare på denne, og sende den videre til oss. Dette er helt frivillig. Det tar deg ca. fem minutter.

Vi takker for din deltagelse og støtte.

Delta i markedsundersøkelsen her
eller gå
videre til vår hjemmeside her
BLI FADDER

Vi har et stort behov for nye faddere! Mange barn har kommet til barnehjemmene i det siste, og trenger sårt at noen støtter dem økonomisk. Det koster minimum kr 250,- pr måned, og dette går til det aller viktigste for barna, som mat, klær, medisiner og skolesaker. 

Du får månedlig et oppdateringsbrev med giro. Men først av alt leter vi- og ber vi over et barn til deg! De er gjerne unge, men vi har også unge voksne som trenger utdanning. Si oss hva du tenker. Hvis du støtter vårt nødhjelpsarbeid overfor disse barna i Øst-Europa, får du et bilde av barnet med personalia fra hhv Moldova og Georgia. Vi har et tett og langt samarbeid med våre kontakter i disse landene, så du kan være trygg på at ungene får din hjelp. 


Bli med og hjelp barna i nød!


Fornavn:

Etternavn:

Adresse:

Postnummer:

Sted:

Land:

Telefon:

E-postadresse:

Født:

Kjønn:

Støttebeløp pr. måned:

Hvem anbefalte deg å bli fadder?:

Antall barn:


Fadderbarn 1
Land:

Kjønn:
Om oss Kontakt oss Presse Ta oss inn Gjestegården Hva vi tror Slik blir du frelst APP Ditt bønneemne Bibelvers på mobil Radio Visjon
Vision Praise Team Bli fadder